Vandaag begint de lente. Een seizoen dat symbool staat voor nieuwe energie en een fris begin. Daarom is er geen betere dag om mijn nieuwe bedrijf te lanceren. En aan jullie de eer om dit als allereerste te mogen horen!

Mijn droomleven

Sinds het afgelopen jaar kom ik elke dag weer een stapje dichterbij mijn droomleven. Dat ging natuurlijk niet vanzelf. Mislukte en vervelende relaties, samenwerkingen met mensen die me helemaal niet inspireerde (maar waar mijn onzekere ik toch mee doorging), projecten waar ik eigenlijk niet gelukkig van werd terwijl ik zó hoopte dat ik het leuk ging vinden, meer dan honderd sollicitatiebrieven en net zoveel afwijzingen … been there, done that. Maar telkens had ik de overtuiging dat ik mijn droom écht nog wel ging vinden.

Ik waagde een sprong in het diepe en huurde een eigen appartement (terwijl ik eigenlijk heel weinig inkomen had). Niet veel later ontmoette ik mijn grote liefde en tegelijkertijd ontdekte ik ook nog eens mijn passie. Via een project ontdekte ik hoe ontzettend leuk ik het vond om mensen hun verhaal te ontdekken. Dit was voor het eerst dat ik écht de energie voelde terwijl ik aan het werk was. EINDELIJK! Mijn passie!

De volgende stap

En nu is het tijd voor de volgende stap. Als journaliste en schrijfster ontmoet ik zoveel mensen. Mensen met zulke mooie verhalen. Het is mijn missie om deze verhalen te delen met iedereen die ook zijn droom wil leven. En daarom Studio Leev: Een plek voor iedereen die nog niet de moed verzameld heeft om ook te kiezen voor zijn droomleven. Voor iedereen die blij en geïnspireerd wordt van de positieve verhalen van anderen die hun droom leven. Voor iedereen die durft te dromen!