Tijdens mijn interview met Jinske liet ze me één van haar zelfmaakpakketten zien: de dromenvanger. Hoe tof is dat?! Een dromenvanger past natuurlijk helemaal bij Studio Leev. Mijn slogan is niet voor niets ‘durf te dromen’.

Loslaten

Durf te dromen: die drie woorden klinken zo simpel, maar zoveel mensen durven het niet. En dat is helemaal niet gek, ik durfde het zelf eerst ook niet. Want poe hé! Je moet er een hoop voor loslaten. Controle en zekerheid, want je weet van te voren niet hoe zo’n droom uit gaat pakken. En… je zou nog wel eens kritiek van anderen kunnen krijgen. Ik ben dingen anders gaan doen dan de ‘standaard’, en dat valt op. Niet iedereen in je omgeving begrijpt dat.

Let things come to you

Maahaar… als je het dan loslaat, dan krijg je daar héél veel voor terug. Ik voel me echt duizend keer gelukkiger en ik heb nu echt het gevoel dat ik helemaal mezelf ben. En dat gevoel, dat gun ik echt iedereen. Sterker nog: het is mijn missie om iedereen zich zo te laten voelen. Om zoveel verhalen te delen over mensen die durven te dromen, dat het straks de normaalste zaak van de wereld is om je dromen achterna te gaan.

Deel jouw dromen!

Toen Jinske me de dromenvanger liet zien, kwam ik op een idee. Een dromenvanger is bedoeld om nare dromen te weren. Tijdens de nacht worden die gevangen in het web en de goede dromen kunnen ongehinderd hun weg naar het centrum van de dromenvanger vinden. En goede dromen… die kun je maar beter delen! “Let things come to you” stond vanmorgen op mijn theezakje van Yogi. En zo is het maar net: spreek je droom uit en hij zal z’n weg naar jou vinden.

Dus wat is jouw droom? Deel het in de comments, via het Facebookberichtje of als je dat liever doet via een mailtje of voor mijn part een handgeschreven brief. Grote dromen, of juist kleine, het mag allemaal! Want vergeet niet: het hoeft helemaal niet over hele grote dingen te gaan. Het zijn vaak juist de kleine dingen die zo mooi zijn! Uit alle reacties mag ik iemand blij maken met het zelfmaakpakket Dromenvanger van IMAKIN.

Enne… hoe tof is het om straks een hele verzameling met dromen te hebben?! Ik word er in ieder geval nu al blij van!

Dromenvanger