Diensten: Samen jouw verhaal ontdekken

Powersessie & Powertraject

Ben je je inspiratie en motivatie kwijtgeraakt voor dat ene project? Wil je een nieuw product ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een powersessie en powertraject geven je een boost inspiratie en nieuwe energie. Ik ben je persoonlijke cheerleader, stok achter de deur en sparringspartner in één. Je gaat merken dat alle inspiratie die je nodig hebt al in je zit. Dus geen gezwoeg meer, maar een creatieve geest die niet meer te stoppen is!

In ontwikkeling: ‘Schrijf je hoofd leeg’-journal

Zit jij ook regelmatig zo vast in je hoofd? Je blijft maar nadenken over welke kant je op wilt gaan, maar er komt geen einde aan dat gemaal. Opschrijven is een heel krachtig middel en daarom is Studio Leev een ‘schrijf je hoofd leeg’-journal aan het ontwikkelen.

Schrijven is een heerlijke manier om rust in je hoofd te krijgen, nieuwe inzichten op te doen en jezelf beter te leren kennen. Schrijvenderwijs kom je namelijk steeds dichter bij je hart en je gevoel: je laat letterlijk je hart spreken. En het mooie is dat je op die ene vraag waar je al dagen over aan het piekeren bent, binnen tien minuten het antwoord opschrijft.

In ontwikkeling: Training ‘Bepaal je eigen koers’

Je voelt dat er meer in het leven zit dan er nu uitkomt. Misschien sta je op een kruispunt in je leven en wil je nu eens écht voor jezelf gaan kiezen. Maar het voelt nog eng om voor jezelf te kiezen en je weet eigenlijk helemaal niet zo goed welke kant je eigenlijk op wilt gaan.

In de training ‘bepaal je eigen koers’ ga je ontdekken welke kant je op wilt in het leven. En het leuke is dat je daar geen ingrijpende beslissingen voor hoeft te nemen: je gaat ontdekken dat je juist met kleine stappen al heel veel kunt bereiken. Je hoeft dus niet meteen je baan op te zeggen of naar het buitenland te verhuizen: in deze training leer je hoe je vanaf nu kleine stappen kunt nemen om uiteindelijk je droomdoel te bereiken.