Samen jouw verhaal ontdekken

Wil jij jouw verhaal in de wereld zetten? Studio Leev is er voor iedereen die zijn successen met de buitenwereld wil delen en voor iedereen die wil laten zien hoeveel impact zijn bedrijf of project heeft. Jouw verhaal zetten we om in een concept dat bij jou, jouw bedrijf of jouw organisatie past. Dit kan een serie interviews zijn, maar ook een compleet magazine.

Interviewserie

Ben je op zoek naar wat meer diepgang in je content? Wil je verhalen gebruiken om jouw eigen verhaal naar buiten te brengen? Dan zijn interviews een mooie manier om jouw verhaal in de wereld te zetten. 

Je positioneren op een onderwerp

Zet je je in voor een bepaald thema? Een serie interviews met experts over dat onderwerp kan heel interessant zijn om je volledig te positioneren op dat thema.

Waardevolle reviews

Heb je een succesvol programma of event georganiseerd? Laat me jouw klanten interviewen voor hele waardevolle reviews. In plaats van oppervlakkige reviews komt in het interview naar voren wat iemand écht waardevol vond aan jouw programma of event. Een mooie manier om nieuwe klanten binnen te halen!

Andere mogelijkheden

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk: interviews met je vrijwilligers, deelnemers of je personeel. Of een verslag van jouw event.

Prijs: in overleg.

Magazine of boek

Een 50-jarig jubileum of je eerste lustrum te vieren? Maak eens een boek! Samen bedenken we welke inhoud het beste zou passen bij jullie viering. Bijvoorbeeld een stuk over de geschiedenis van de organisatie en interviews met de oprichters, de leden of de bestuursleden. Of maak een ledenboek, waarin alle leden van de vereniging hun woordje kunnen doen. 

Een magazine

Is een boek iets te veel van het goede? Een magazine is een heel mooi alternatief. Heb je een speciaal moment in de organisatie? Zijn jullie een nieuwe weg ingeslagen? Een goed moment om een magazine uit te brengen. De inhoud kunnen we samen bepalen. Van interviews met experts tot een fotoserie: alles is mogelijk. 

Naast het vertalen van je verhaal, het doen van interviews en het schrijven van alle teksten kan Studio Leev ook de gehele uitgave van het boek of magazine op zich nemen: van de vormgeving, tot de fotografie, tot illustraties.

Prijs: in overleg.

Powersessie

Vind je het lastig om in je eentje aan jouw verhaal te werken? Weet je niet zo goed wat je wilt schrijven op je website, maar is het wel iets wat je graag zelf zou willen doen? Of ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuw product of nieuwe dienst en loop je vast als het gaat om het schrijven van de teksten? Dan is een powersessie iets voor jou. Samen gaan we sparren, doe je nieuwe inspiratie op en krijg je een lading energie om aan de slag te gaan met jouw verhaal. Je hebt weer een richting. In plaats van ‘bah, ik heb geen zin’, weet je na de powersessie wat je te doen staat. Inspiartie, energie en een creatieve geest die niet meer te stoppen is: dat is waar je mee naar huis gaat na de sessie.

Inhoud:

– Telefonisch gesprek om je wensen te bespreken.
– Twee uur durende sessie op locatie in Noord-Holland
– Een verslag van onze sessie
– Na een maand een telefonisch gesprek over hoe het je vergaan is
– Prijs: € 297