Powersessie

– Een boost inspiratie en nieuwe energie voor je bedrijf of project –

Wil je een nieuw project starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Merk je dat je motivatie aan het wegebben is voor het ontwikkelen van je nieuwe dienst/product, terwijl je er juist met veel enthousiasme aan was begonnen? Vind je het lastig om elke keer weer nieuwe content te bedenken voor je bedrijf en mis je inspiratie?

Laten we dan samen aan de slag gaan in een powersessie. Ik ben je persoonlijke cheerleader, je stok achter de deur en je sparringspartner in één. Tijdens de sessie ga je merken dat alle inspiratie die je nodig hebt al in je zit. Je hoeft het alleen nog maar aan te wakkeren en te ontdekken. Dat is precies waar ik je bij ga helpen.

Het resultaat? Je gaat naar huis vol inspiratienieuwe ideeën en energie. Je voelt weer plezier in je werk en je kan niet wachten om thuis aan de slag te gaan met alles wat we bedacht hebben. Je creatieve geest is na de sessie niet meer te stoppen! 

De sessie

Tijdens een powersessie gaan we aan de slag met het thema waar jij op dat moment mee worstelt. Daar gaan we het uitgebreid over hebben tijdens een eerste telefoongesprek, zodat we tijdens de sessie meteen tot de kern kunnen komen. In de sessie gaan we jouw huidige situatie analyseren, brainstormen en we leggen de verbinding met hoe je de ideeën die we bedenken in de praktijk kunt uitvoeren. Die verbinding vind ik heel belangrijk: alleen brainstormen is leuk, maar de motor begint pas echt te lopen als je de verbinding met de vervolgstappen maakt. Je gaat naar huis met heel veel nieuwe ideeën, inspiratie en energie. En na een maand hebben we nog een telefonische check-up om te bespreken hoe het gaat en waar je nog tegenaan loopt.

Voor wie?

De powersessie is geschikt voor ambitieuze en bewuste ondernemers die behoefte hebben aan een persoonlijke cheerleader, een stok achter de deur en een sparringpartner. Je wilt je creativiteit ontdekken, hebt behoefte aan nieuwe energie en inspiratie of je wilt eens een keer goed met iemand sparren. Maar ook als je naast je werk aan een project wilt beginnen (bijvoorbeeld dat boek dat je al zo lang wilt schrijven) is de sessie heel geschikt. 

Mijn drijfveer is om jouw creativiteit aan te wakkeren

Ik ben Laurette Levi: ik schrijf, ik illustreer en ik heb eindeloze nieuwsgierigheid. En omdat ik ook nog eens een gevoelsmens ben die snel kan analyseren, kan ik jou als geen ander inspireren om de creativiteit in jezelf en je bedrijf weer aan te wakkeren. Om je uit dat geblokkeerde gevoel te halen en je dat zetje te geven dat je nodig had. Niets is voor mij mooier dan jouw creatieve geest te zien stralen. Om de sprankeling weer te zien in je ogen en te voelen hoeveel plezier je weer hebt in je bedrijf of project.

En mocht je vastlopen omdat je niet goed bent in het verwoorden van alle ideeën en gedachten die in je hoofd zitten: ik heb een achtergrond als journaliste en schrijfster en mijn kracht is om de essentie te vangen uit jouw woorden. Ik weet hoe je teksten schrijft die raken, die blijven hangen en die léven. Tijdens de powersessie en het powertraject zal ik je dus ook begeleiden in je schrijfproces en het tot leven brengen van je verhaal. Want het zoeken van de verbinding met anderen is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Zo creëer je betrokkenheid en zal je merken dat je van anderen ook weer nieuwe creatieve energie krijgt.

Ervaringen van anderen

Ik was al een tijd bezig met het plannen van een meerdaagse masterclass voor mijn bedrijf, toen ik met Laurette afsprak. Ik was m’n motivatie voor het organiseren kwijtgeraakt, maar ik wist niet goed waar het door kwam. Tijdens de sessie met Laurette kwam ik erachter dat ik te veel wilde en samen kwamen we tot het idee om een workshop te gaan organiseren, in plaats van het veel grotere idee van een meerdaagse masterclass. Na de powersessie is er een last van m’n schouders gevallen en had ik gelijk m’n energie en motivatie terug. Ik had honderden ideeën voor de workshop en had weer heel veel zin om iets te gaan organiseren. Ik kon verder gaan en was weer helemaal happy!

Alieke van Drunen

Imagoconsultant, Fierce in Fashion

Laurette heeft mij tijdens een powersessie geholpen met het schrijven van de teksten van mijn website. Ik was hier helemaal in vastgeholpen en had behoefte aan iemand die met iets meer afstand ernaar kon kijken. Laurette heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze stelde de juiste vragen, waardoor al snel bleek waar ik in vastliep. Vervolgens hielp ze mij om weer overzicht en structuur te krijgen in de stappen die ik kon zetten. Ook heeft ze me een heel eind op weg geholpen met het daadwerkelijk schrijven van mijn teksten. Hierdoor ging het weer stromen en kreeg ik weer zin om ermee aan de slag te gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn website eindelijk kon afmaken. Superbedankt voor je hulp, Laurette!

Marije de Jong

Intuïtief coach, Natural Flow Coaching

Praktische informatie

Heb je behoefte aan een eenmalige boost aan inspiratie en creativiteit? Kies dan voor een eenmalige powersessie. Of wil je juist een uitgebreider traject aangaan? Bijvoorbeeld waarin we samen gaan werken aan de lancering van een nieuwe dienst, het organiseren van een evenement of het starten van je nieuwe bedrijf. Als je er behoefte aan hebt om af en toe een moment om eens samen te gaan sparren, dan is een powertraject een goede keuze. Je geniet dan langere tijd van een boost aan inspiratie, creativiteit en nieuwe energie.

Powersessie

Eenmalige sessie – € 297

Inhoud:

  • Telefonisch gesprek om te bespreken waar je aan wilt werken tijdens de sessie, zodat we allebei onze sessie goed voor kunnen bereiden.
  • Een 2 uur durende sessie op een inspirerende en groene locatie in Haarlem (15 minuten lopen vanaf het station), waarna je naar huis gaat met een boost aan inspiratie en nieuwe energie.
  • Een verslag van onze sessie, inclusief adviezen en een actielijst.
  • Na een maand een telefonisch gesprek om te bespreken hoe het na de sessie gegaan is en of je eventueel nog ergens tegenaan loopt.

* Prijzen zijn exclusief btw.

Powertraject

Powersessie én 6 uur extra begeleiding – € 797

Inhoud:

  • Telefonisch gesprek om te bespreken waar je aan wilt werken tijdens de sessie. Ik geef je alvast wat stof tot nadenken en eventueel wat opdrachten om vooraf te maken.
  • We beginnen met een powersessie: Een 2 uur durende sessie op een inspirerende en groene locatie in Haarlem (15 minuten lopen vanaf het station), waarna je naar huis gaat met een boost aan inspiratie en nieuwe energie.
  • Na de sessie heb je een strippenkaart met nog 6 uur extra begeleiding. Deze tijd kun je binnen een half jaar besteden. Kort overleg kunnen we telefonisch of via Skype doen. Een wat meer uitgebreide sessie kunnen we ook op locatie in Haarlem doen. Na elk gesprek ontvang je een verslag van ons gesprek, zodat je dit later nog eens rustig kunt nalezen.